Család

Nincs jobb dolog a világon, mint a hozzád legközelebb állókkal együtt ringatózni. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt tökéletes választás a TUTEC Comfort függőágy.

Kaland

Hű útitárs rövid és hosszú kalandokra egyaránt a TUTEC Light függőágy. “Az otthon az a hely, ahova kifüggeszted a függőágyadat.” – Goai közmondás

Szabadság

Te hol találsz helyet egy kis ringatózásra? Csak a képzelőerőd szabhat határt. Válaszd a TUTEC függőágyak közül a neked valót. A szabadság a legszebb érzés.

Tekintsd meg, hogyan tudod megvásárolni a TUTEC függőágyakat.

 • Magyar termék

  A TUTEC függőágyak 100%-ban Magyarországon készült termékek. Budapest környéki manufaktúránkban varrjuk a saját magunk által tervezett függőágyakat. Büszkék vagyunk rá, hogy a TUTEC az Első Magyar Függőágy Manufaktúra!

 • Technológia

  A TUTEC termékekhez csak a legjobb mínőségű, bőrbarát technikai textileket használjuk. Minden alapanyagot magunk válogatunk össze. Saját teszteket és méréseket végzünk mielőtt felhasználunk egy-egy alkotó elemet. Például a karabinereink átlag szakítópontja 1143Kg!

 • Közösség

  A TUTEC 9 év alatt nem csak egy márka, hanem egy fogalom, egy tárgy és egy közösség jelzője is egyben. Figyelünk a vásárlóink visszajelzéseire, egyedi megoldásokat is kipróbálunk. Köszönjük a támogatást, a bizalmat és a bíztató szavakat!

 • Siker

  A TUTEC immár nem csak egy kis csoportnak biztosít üzleti lehetőséget partneri megoldásaival. Egyszerű nyári munkától a vizsonteladókon át egészen a franchise partrei kapcsolatokig vannak megoldásaink. Osztozzunk a sikerekben!

Szponzori Programunk Partnerei

 

Örömmel segítünk! Szponzori programunkról bővebben itt olvashatsz.

© Copyright 2006-2016 - TUTEC - minden jog fentartva.