Megújult a TUTEC weboldala

A 2018-as év rengeteg meglepetéssel szolgál a TUTEC háza táján. Ezek közül az egyik kiemelkedő fontosságú újdonság az új weboldalunk. Az új felület nem csak kinézetében, de tartalmában is rengeteg újdonsággal szolgál.

Utoljára 2012-ben frissítettük rendszer szinten az oldalunkat. Azóta nagyon sok idő eltelt. Változtak az idők, változtak a technológiák és legfőbbképpen változtak az igények. Változtak a vásárlóink és változtak az üzleti partnereink. Egy olyan oldalt szerettünk volna, ami kielégíti ezeket az új igényeket. – Takács Gergely, CEO

Ez a negyedik komolyabb verzióváltás a TUTEC életében. Jól nyomontkövethető a márka fejlődése a weboldalinak fejlődésében. Először csak a tutecelőkre tette a hangsúlyt, utána a termék választékra, az utolsó előtti verzió pedig az online vásárlást támogatta nagyon jól. És most elérkezett az idő, hogy mindezek a szempontok egy halmazba kerüljenek.

Figyelem! A TUTEC Webshop eddigi felhasználói a továbbiakban is zavartalanul használhatják a fiókjukat!

  • Tartalom

    A megújult  TUTEC weboldal sokkal nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy a látogatók több és részletesebb információt szerezzenek az egyes termékekről. A választás megkönnyítésére a függőágyak oldal például egy összehasonlítást is tartalmaz. Bővítettük a galériát, és folyamatosan frissíteni is fogjuk. Az elmúlt 9 év olyan sok jó képpel ajándékozott meg, mit szeretnénk megosztani a közönségünkkel.

  • Design

    Az új weboldal arculata sokban idézi a legelső oldalunkat. A választás a sötét háttérre esett, mert a fényképek – a TUTEC közösség ékei – sötét háttéren érvényesülnek a legjobban. A színek szeretik, ha elütnek a háttértől. Egy fehér vagy világos hátterű oldalt talán jobbanesik olvasni, de a sötét design nagyobb vizuális hatást tud elérni. Elegáns és játékos egyszerre.