TUTEC LIGHT függőágy

Ringasd el magad!

Névjegy

A TUTEC legkisebb, teljes értékű függőágy modellje a Light. Elképesztően kis helyre, akár egy tenyérben is elfér. A tervezés során elsősorban a mobilitásra helyeztük a hangsúlyt. Igazi útitárs rövidebb vagy hosszabb kalandokban egyaránt. Ahogy Goa tengerpartján egy pálmafába vésett szöveg tartja: “Az otthon az a hely, ahova kifüggeszted a függőágyadat.”

Anyag

Anyaga 100% mikroszálas “ejtőernyő-selyem” technikai textil. Lélegző anyag, nem engedi, hogy a nedvesség megmaradjon a függőágyban, így a meleg napokon kellemes hűs hatást biztosít. Könnyen mosható és gyorsan szárad a friss levegőn.

Karabiner

A TUTEC Comfort függőágyakat egyedi alumínium karabinerekkel szereljük. A karabinerek rendkívül könnyűek, így tovább tudtuk csökkenteni a függőágy összsúlyát, teherbírásuk több, mint 1000 kg, és zárható nyelvük növeli a használat biztonságát.

Kötélzet

A rögzítéshez nagy szakítószilárdságú (több, mint 300 kg), poliészterből készült vitorlás köteleket mellékelünk 2×2,5 m hosszúságban, hogy a lehető legtöbb helyre ki tudd akasztani a tutecedet.

hossz: 3 m
szélesség: 1,5 m
teherbírás: 200 kg
súly: 500 g

Nézd meg, hogyan tudod megvásárolni a TUTEC Light függőágyat.