Vállalkozásunk 2007-ben alakult, azzal a szándékkal, hogy a magyar piacon elsőként forgalmazzon “ejtőernyő-selyemből” készült, hordozható függőágyakat, és ezzel egyidőben népszerűsítse a függőágy sokrétű használhatóságát mind bel- és kültéren egyaránt, otthon vagy a természetben éppúgy, mint egy vonat fülkéjében felakasztva.

Egy családba tömörítjük azokat az embereket, akik szerint egy függőágy nem csak bútor lehet, hanem kiváló útitárs is. Függőágyaink helyet találtak Peru hegyvonulataiban, Brazília őserdejében, Kína végtelen rizsföldjein és újpalotai panel lakásokban egyaránt. Fokozott hangsúlyt fektetünk termékeink magas minőségű előállítása mellett a használat népszerűsítésére, különös tekintettel termékeink pozitív egészségügyi hatásaira.

A hatalmas sikerre való tekintettel a 2015-ös év során úgy döntöttünk, hogy saját termékeket fejlesztünk, és saját gyártásba kezdünk. Bár számos akadályba ütköztünk, mégis 2016-ra elmondhatjuk, hogy minden kezdeti nehézséget leküzdöttünk, és megnyitottuk az első magyar függőágy manufaktúránkat. Számos várva várt előnyre tettünk így szert: teljes felügyelet a gyártási folyamatban, folyamatos minőségellenőrzés minden szinten, egyedi igények kielégítése, fejlesztések azonnali alkalmazása.

Vásárlóink nagy örömmel fogadták termékeink magyarországi készítését, ami lehetőséget biztosított számunkra, hogy sikereinket másokkal is megosszuk. Alkalmunk nyílt szponzorációs tevékenységbe kezdeni, aminek számos kedvezményezettje közül most álljon itt csak néhány: Bátor Tábor, Kismama Hordozó Klub, Autista Segítő Központ, valamint  hegymászó, túra és barlangász expedíciók.

Szeretnénk hozzásegíteni mindenkit, aki nyitott rá, hogy termékeink segítségével új színben fedezze fel a világot, úgy, ahogy nekünk is nap, mint nap új színben jelenik meg.